DA Drogisterij De Klimop, Maasbree

Ogen Make-up Reiniging - Lotion
Ogen Make-up Reiniging - Waterproof - Non Oily
De zachte en aangename basis werd ontwikkeld tevens voor gevoelige ogen en draagsters van contactlenzen. Panthenol verbetert de vochtretentie van de huid, beschermt tegen irritaties en kalmeert de gevoelige huid van de oogomtrek. Beide producten werden ophtalmologisch getest op mensen met gevoelige ogen en draagsters van contactlenzen. Zij bevatten geen kleurstoffen en geen parfum.

Wash Gel Gezicht 
Werkt zuiverend en verfrissend
De Reinigingsgel is in het bijzonder geschikt voor de reiniging van vette of gemengde huid.

Reinigingsmelk
Verwijdert make-up en is afwasbaar met water
De Reinigingsmelk reinigt de huid grondig maar op een milde manier. Na het aanbrengen, spoelen met water of droogdeppen met een doekje. De Reinigingsmelk is geschikt voor alle huidtypes, en in het bijzonder voor een droge en gevoelige huid.

Tonicum zonder Alcohol
Verzacht en verfrist de huid
Dit tonicum kalmeert, verfrist en hydrateert de huid. De crèmes dringen beter in de huid zodat de actieve bestanddelen gemakkelijker opgenomen kunnen worden.

Gezichtspeeling
Voor elk huidtype
De Gezichtspeeling reinigt grondig, hydrateert en verzorgt. De fijne korreltjes verwijderen de dode huidcellen en maken uw huid zacht. Crème Nutritive
Voedende anti-rimpelcrème
Normale huid
Verzorgt, voedt en regenereert de huid, verzacht rimpels en kraaienpootjes. Personen met een gemengd huidtype gebruiken de Crème Nutritive alleen op de droge zones.

Crème Vitalisante
Vitaliserende anti-rimpelcrème
Voor droge tot zeer droge huid
Deze crème bevat een hoger gehalte aan actieve bestanddelen, die de weefselregeneratie stimuleren en de doorbloeding bevorderen. Personen met een uiterst droge huid kunnen de crème ook 's ochtends vóór de dagcrème aanbrengen.

Extrait Liposomal
Intensief anti-rimpel serum voor alle huidtypes
Dit anti-ageing serum verbetert de huidstructuur zichtbaar en gaat huidveroudering tegen. Het bestaat uit hoogwaardige actieve bestanddelen: de liposomen door middel van geavanceerde technologieën verkregen uit zuivere lecithine, zij vervoeren de actieve bestanddelen naar de diepere lagen, waar ze de celdeling activeren en de levensduur van de cellen verlengen. Daarnaast bevat het Extrait Liposomal een zeer doeltreffend hydraterend bestanddeel (hyaluronzuur) dat het hydratatiegehalte van de hoornlaag opmerkelijk verbetert. Na enkele dagen reeds is de structuur van de huid aanzienlijk verbeterd. Na een maand is de huid merkbaar gladder en soepeler. Wij raden u aan het Extrait Liposomal vóór uw verzorgingscrème aan te brengen.

Emulsion Hydro-Active
Normale huid
De vernieuwde Emulsion Hydro-Active is een bijzonder doeltreffende dagverzorging voor de normale huid. Deze emulsie hydrateert de huid intensief en beschermt ze langdurig tegen vroegtijdige veroudering en tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien stimuleert en behoudt deze emulsie de natuurlijke anti-ageing functies van de huidcellen. Resultaat: een stralende huid die prettig aanvoelt.

Fluide Hydratant UV 6
Voor normale en gemengde huid
De Hydraterende Fluide UV beschermt, verzorgt en hydrateert de huid. De extra lichte fluide, vrij van olie en vetten, bevat bestanddelen die de huid gedurende de hele dag hydrateren. Dankzij de biostimulatoren, het hyaluronzuur en de NMF's (Natural Moisturizing Factors) wordt het vocht in de huid weerhouden. Zowel de UVB- en UVA-filters (beschermingsfactor 6) als Vitamine E en panthenol beschermen de huid tegen nadelige invloeden van buitenaf. Fluide Hydratant UV 6 vormt een ideale basis voor make-up.

Dagcrème
Hydraterende verzorging
Voor droge en zeer droge huid
Rijk aan hydraterende en lipofiele stoffen, biostimulatoren en hyaluronzuur. Bezorgt de huid de hele dag door comfort en optimale hydratatie. Ideaal als basis voor make-up.

Dagcrème UV 8
Hydraterende anti-ageingverzorging
Voor alle huidtypes
De Dagcrème UV 8 is een verzorgingscrème die UVA- en UVB-filters bevat. Deze filters neutraliseren de schadelijke effecten van de zonnestralen en voorkomen vroegtijdige veroudering van de huid (het hele jaar door, ook bij bewolking). Vitamine E neutraliseert de vrije radicalen.

Oogomtrekcrème
Intensieve anti-rimpelverzorging
Buitengewoon rijk aan actieve bestanddelen. Deze crème werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en vermoeide huid. Ideaal voor de oogomtrek, maar ook voor de zones rond de lippen, de hals, het decolleté en littekens. Wanneer als masker aangebracht, heeft de Oogomtrekcrème een verbazingwekkende werking tegen rimpels.

Oogomtrek Gel
Anti-Ageing. Liposomaal Complex
De Oogomtrek Gel vermindert de rimpeltjes. De gel ontzwelt, hydrateert, verfrist en verzorgt de gevoelige huid rondom de ogen.

Tinted Moisturizer Naturel 01
Voor alle huidtypes
Voor een subtiele teint. Getinte Dagcrèmes verzorgen, hydrateren en beschermen de huid. Ze worden gebruikt zonder basis of, indien nodig, na de Dagcrème of Emulsion Hydro Active.

Tinted Moisturizer Bronze 02
Voor alle huidtypes
Voor een subtiele teint. Getinte Dagcrèmes verzorgen, hydrateren en beschermen de huid. Ze worden gebruikt zonder basis of, indien nodig, na de Dagcrème of Emulsion Hydro Active.

Lippenverzorging UV 10

De lippenverzorging - ideaal voor uw onbeschermde lippen - bevat UVA- en UVB-filters alsook micropigmenten. Panthenol, vitamine E, allantoïne en aloë vera hebben een krachtige beschermende, hydraterende en verzorgende werking. Aangewezen voor droge, ruwe of gesprongen lippen en ter voorkoming van koortsblaasjes.

Hydraterend Masker
Voor alle huidtypes
De biostimulatoren, ureum en het hyaluronzuur hydrateren langdurig de bovenste lagen van de huid. Bovendien beschermen en verzorgen de plantaardige oliën (amandelolie en zonnebloemolie) de epidermis. Panthenol heeft een verzachtende werking en de zeer fijne korrels verwijderen met zachtheid de dode huidcellen. Het resultaat: een gladde en zuivere huid, met een gevoel van frisheid en ontspanning.