DA Drogisterij De Klimop, Maasbree

DA heeft voor je gezicht verschillende producten om onzuiverheden te camoufleren en het gezicht te egaliseren. Camoufleer eerst onzuiverheden en vlekjes met de DA Coverstick voordat je een basis of DA Blusher aanbrengt. Wacht tien minuten na het gebruik van een DA Dagcrème met het opmaken van je gezicht, zodat je make-up niet gaat vlekken en het goed blijft zitten.

Bijvoorbeeld:                                

 

DA Blusher

De "ideale" gezichtsvorm is ovaal, eivormig. De meeste gezichten zijn echter lang of rond. Met DA Blusher kan je ervoor zorgen dat je gezichtsvorm optisch meer de ovale vorm heeft. DA Blushers zijn er in verschillende kleuren. DA Blusher geeft je gezicht een natuurlijk kleuraccent. 

DA Non-transfer make-up

DA Non-transfer make-up is een product met long lasting eigenschappen dankzij betere fixatie door middel van vluchtige oliën. DA Non-tranfer make-up bevat vitamine E voor de verzorging en een UV-filter voor de bescherming van de huid. Deze fluid make-up geeft niet of nauwelijks af op kleding. De make-up is semi-dekkend, semi-mat en waterresistant. Het is geschikt voor ider huidtype en geeft een verzorgd resultaat. De gehele dag een perfecte make-up die niet bijgewerkt hoeft te worden.

 

 

DA Coverstick

DA Coverstick is een huidkleurige camouflagestift die onzuiverheden van de huid afdekt zonder de poriën te verstoppen. DA Coverstick camoufleert puistjes maar ook kringen rondom de ogen. Waardoor onzuiverheden niet meer opvallen en je huid er egaal uitziet.