DA Drogisterij De Klimop, Maasbree

Help je huid zich te ontspannen met Balneum Extra Vettend.

Een gezonde huid voelt zacht en soepel aan. Heb je last van een zeer droge of ruwe huid die gespannen aanvoelt, vooral na het douchen of baden? Dan helpt Balneum Extra Vettend om het tekort van huideigen lipiden aan te vullen.

 

Wat is Balneum?

Balneum is een huidverzorgende productlijn die werd ontwikkeld door de huidexperts van Hermal. Hermal is een Duits bedrijf dat al meer dan 60 jaar gespecialiseerd is in de ontwikkeling van dermatologische producten voor de behandeling van huidaandoeningen zoals atopisch eczeem, psoriasis en ichtyosis. Deze medische kennis vormt de basis voor de ontwikkeling van alle Balneum producten.

 

Voor de zeer droge, ruwe huid.
Tijdens het douchen of baden wordt de huid gereinigd en vormt zich een dun laagje werkzame olie op je huid. De vet/vochtbalans in je huid wordt hersteld en de olie biedt een langdurige verzorging en bescherming. Je huid voelt meteen weer natuurlijk zacht en soepel aan. Gebruik na het reinigen de Balneum Extra Vettend Bodylotion of de Crème voor de optimale verzorging van de droge huid.

Balneum Extra Vettend is verkrijgbaar als badolie, doucheolie, bodylotion, crème en waslotion.
De producten zijn geschikt voor elke leeftijd.