DA Drogisterij De Klimop, Maasbree

 

Ogen zijn van nature al heel bijzonder. Met de DA Mascara's en DA Oogmake-up hebben je ogen nog meer expressie. Overdag kunnen de ogen neutraal opgemaakt worden en kan een enkel lijntje met mascara voldoende zijn. In de avond mag je de ogen wat zwaarder opmaken zodat je ogen in het nacht- of kunstlicht beter tot zijn recht komen.

Bijvoorbeeld:

 

 

DA Mono Eyeshadow

Met Mono Eyeshadow heb je opvallende en stralende ogen. Het is een oogschaduw die makkelijk met een kwastje aan te brengen is. Het gaat niet tussen rimpeltjes zitten. DA Mono Eyeshadow geeft een mooi en opvallend effect.

DA Eyeliner Liquid

Voor expressieve ogen is er DA Eyeliner Liquid. Met de juiste accenten gaan de ogen extra stralen. Met het fijne penseel van DA Eyliner Liquid maak je een fijne of extravagante lijn op het ooglid. De Eyeliner blijft lang goed zitten. DA Eyeliner Liquid heb je in diverse kleuren, van zwart tot glitter, zodat je ogen gaan schitteren.

 

DA Waterproof Mascara

DA Waterproof Mascara die onder alle omstandigheden intensief gekleurde en mooi gesapareerde wimpers biedt. DA Waterproof Mascara is verkrijgbaar in elf kleuren en een ideaal product voor op vakantie. De mascara bevat geen water en is opgebouwd uit een soepele basit met speciale filmvormers zodat watervastheid en veegvastheid bereikt wordt.